tirsdag den 18. maj 2010

Pre-Sommer Kys!Kære allesammen!

Så er jeg endelig tilbage! Har simpelthen haft SÅ meget at se til :) hvilket er godt!
I disse dage holder Joey og jeg en lille pause fra vores dobbelttour men det betyder ikke jeg har stået stille - dem af jer som var til de første Vi Rocker koncerter har nok opdaget at jeg osse gæster igennem hele Nik & Jay sommertouren. Det er pisse sjovt og mig en ære at spille f.eks "Tættere På Himlen" foran deres eget publikum! Jeg er begyndt at filme lidt igen og er snart klar med endnu vildere videoer end tidligere!
Jeg spiller som sagt min egen tour, Nik & Jay & mon ikke jeg kunne finde på at dukke op i et Medina show eller to :) SAMTIDIG spiller jeg klubber osv.
Man har rig mulighed for at komme og nyde mig synge hjertet ud hvorend du bor i DK!

Well, så er jeg så småt begyndt på at skrive og producere nye sange! YEAH!
OG skyder 2 videoer samtidig til de næste to singler, GLÆD JER!!

Jeg har ikke været sååå god til at tage billeder af de ting der sker omkring mig men her et par stykker fra min lille verden :)

KYS! B


19 kommentarer:

 1. fede billeder!
  Se flere billeder fra Valbyparken på min blog Burhan.

  www.magix.blogg.se

  Kram

  SvarSlet
 2. Lækre billeder. Hehe.... Synes godt du ku ha sunget med Medina i KBH, så.....

  Håber vi ses i Odense. :-)

  Kram Kirstine
  http://www.nikogjayfanklub.dk

  SvarSlet
 3. Lækre billeder...
  Du var skøn på Burn i Køge sidste uge!!
  Glæder mig til at se dig til Køge Beach Party + diverse festivaler :0)

  /C!

  SvarSlet
 4. :-) du skriver at du spiller flere steder i landet på klubber - HVOR?? Synes kun jeg kan se vi rocker osv. på din fb

  SvarSlet
 5. Har aldrig været så heldig at se dig live..
  Men håber du kommer til Nordjylland så jeg får chancen for at opleve dig for du er helt kanon..

  SvarSlet
 6. hey :)

  hørte musikken din for første gang i dag og bare ELSKER den:) fantastisk voice and lyricks. trodde aldri jeg skulle like dansk musikk men jeg rett og sell elsker det. very good.. hører på sangen søvnløs om og om igjen. den er sååååå fiiin. just love it.

  stå på Burhan, du er fantastik.

  kizz from Mona yasmim

  send gjerne en mail tilbake. hehe

  monas26@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Check www.streetcouture.dk

  Youngstars all day

  SvarSlet
 8. kan du ikke ringe til mig ?? skal have dig til at spille et par koncerter i tyrkiet i alanya hvis du har lyst
  her har du min nr 00905413289766

  SvarSlet
 9. Hej :-) jeg synes bare lige at jeg ville fortælle at dit nue album er TOTALT fedt, det er jo de vildeste kærligheds sange. Der er rigtig mange af dem der beskriver mit liv fuldt ud som det er nu...jeg kan ikke sige andet end ... love it! Hilsen sally

  SvarSlet
 10. Du er pisse dygtig.. Det er en fornøjelse at både se og høre på..! :)

  SvarSlet
 11. Man I really love your music and voice, but I seriously wish you would come out with more productive stuff, songs with a message, music with meaning, like the ones whom you loved enough to start singing yourself - Outlandish.

  SvarSlet
 12. Hej Burhan :)

  Ved ikke engang om du læser det her, men nu prøver jeg alligevel :)

  Har lige været på ferie i bodrum med min kæreste og hans 2 store piger. Vi boede på samme hotel som dig, nåede bare aldrig at få spurgt dig om din autograf og nu har jeg en MEGET skuffet datter *Gg* ;) Kunne jeg på nogen som helst måde lokke dig til at sende mig en? Hvis du gider må du gerne skrive til prinsesseng4@hotmail.com :) Super fedt musik du laver by the way, glæder mig til der kommer mere :)

  SvarSlet
 13. Burhan nu er det sådan at jeg selv er kurder og har gået på Sankt Annæ Gymnasium og sunget i drengekoret som solist, så har stor respekt for det du laver, og mener ikke at folk giver dig den kredit for det musik du laver som du egentligt fortjener. Ellers ville jeg sku bare lige sende dig en hilsen nu hvor jeg tjekkede siden ud, og sige at du skal køre samme stil, da du udgiver musik der blivet nydt! :-)

  SvarSlet
 14. hey burhan jeg ved ikke om du kan huske jeg spurget om din autogaf på cafe victorie i hvidovre få ca 7 år siden min datter er helt vild med dig nu fylder amanda 18 år og jeg ville blive mega glad hvis jeg kunne få dig til igen at skive en autograf til henne skive til mig hvis du vil på itnygaar@ofir.dk
  mvh ivan en far der er stolt af dig og min datter

  SvarSlet
 15. I LOVE YOU BURHAN G, MEGA FEDE BILLEDER MAN KAN IKKER FÅ DIT ALBUM FRA ÅR 2006 MERE:( ELLERS HAR JEG ALLE DINE ALBUM:) DER GÅR RYGTER OM AT DIG OG MEDINA ER KÆRSTER PASSER DET??

  SvarSlet
 16. Hej Burhan vi skal lave en sang til vores venindes fødselsdag og vi ville høre om man kunne finde en instrumental-version af tættere på henden et eller andet sted, eller om det var muligt at få den af dig?

  SvarSlet
 17. Hej Burhan vi skal lave en sang til vores venindes fødselsdag og vi ville høre om man kunne finde en instrumental-version af tættere på henden et eller andet sted, eller om det var muligt at få den af dig?

  SvarSlet
 18. Hey Burhan G.

  Ville hører om du giver autografer og billeder til din koncert i Musik-huset i Aarhus.

  -PS. Du er og blir' mit største idol.
  Love fra Miiig :*

  SvarSlet